T3 AIRE 360 pret Dyson Airwrap: kurš viss ir visaptverošs matu veidošanas rīks?
PureWow redaktori Izvēlieties katru vienumu, kas parādās šajā lapā, un daži vienumi mums var būt apdāvināti. Papildus PureWow var nopelnīt kompensāciju, izmantojot filiāles saites stāstā. Visas cenas ir precīzas pēc publicēšanas datuma. Jūs varat uzzināt vairāk par filiāles procesu šeit .
T3Es esmu izmēģinājis a lot atšķirīgs matu instrumenti Gadu gaitā, bet, ja ir viens zīmols, kuram es uzticos un atgriezīšos atkal un atkal, tas ir T3. Viņu Plakanais Ironbeauty redaktors Pēc apmēram septiņiem gadiem.
Pēc manas pieredzes T3 rīki vienmēr ir snieguši konsekventus rezultātus un ir veidoti tā, kā tas ir pēdējais, tāpēc, kad zīmols paziņoja Par triecienu žāvējot manus matus .
Kā T3 AIRE 360 atšķiras no Dyson Airwrap?
Vispirms to izņemsim no ceļa, jo es zinu, ka tas ir tas, par ko lielākā daļa cilvēku ir ieinteresēti. Vispirms starp diviem rīkiem ir acīmredzama un būtiska cenu atšķirība: T3 AIRE 360 maksā 300 USD, turpretī Dyson Airwrap ir 600 USD.
Atrodot T3 AIRE 360, es biju patīkami pārsteigts, redzot, ka viss ir iesaiņots gludā auklas, kas nēsā apvalku ar viedām iekšējām kabatām, kas satur katru no pielikumiem. Kā kāds, kurš ienīst jucekli, es uzskatīju, ka tas ir daudz kosmosa efektīvāks nekā milzu velve, kurā nonāk Dyson Airwrap (un līdzīgi rīki).

Kā darbojas T3 AIRE 360?
Tāpat kā tā priekšgājēji, T3 AIRE 360 izmanto apsildāmu gaisa plūsmu, lai apvilktu matu daļas ap mucu, kā rezultātā rodas mīkstas atlecošas cirtas, kas atdarina izpūtumu.
Instrumentam ir trīs ātrumi un trīs siltuma iestatījumi ar visaugstāko tempu sasniedzot līdz 237 grādiem pēc Fārenheita, kuru T3 noteica kā karstāko temperatūru, kuru varat izmantot, lai iestatītu stilu, neradot matiem bojājumus procesā. Tas nozīmē, ka brīdina, ka mucas var iegūt ļoti Karsts, tāpēc, izslēdzot pielikumus, noteikti rīkojieties ar tiem no viņu vēsajiem padomiem augšpusē.
Tajā ir viens no galvenajiem T3 AIRE 360 trūkumiem: jums ir jāizslēdz mucas, lai saritinātos abās matu pusēs. Deisons šeit noteikti iegūst virsroku, lai izdomātu, kā mainīt savu cirtu virzienu, izmantojot tikai vienu stiprinājumu.
Pat joprojām pēc abu instrumentu ievietošanas (un gandrīz katrs no turienes matiem vai pašapkurdināšanas rīkiem), lai pārbaudītu T3 Aire 360 iznāk virsū, it īpaši ņemot vērā, cik daudz sprādziena jūs saņemat par savu buku.

Vai es ieteiktu T3 AIRE 360?
Jā, es ieteiktu AIRE 360 ikvienam, kurš regulāri pūš, izžūst matus un/vai ikvienu, kurš nekad nav īsti saņēmis rokturi par kērlinga dzelzs lietošanu; Šāds rīks jums varētu būt vieglāk manevrēt.
Kas attiecas uz mani? Es esmu sapratis, ka es, iespējams, neesmu mērķa demonstrācija šāda veida visaptverošam stila rīkam. Parasti es nožāvēju savus dabiski viļņainos matus, un, veidojot tos, es dodu priekšroku izmantot kērlinga dzelzi, lai pievienotu kādu definīciju, nepalielinot skaļumu. Tātad, kaut arī AIRE 360 ir skaisti izstrādāts rīks, kuru es varu novērtēt, es nedomāju, ka es to izmantošu tikpat daudz kā mans uzticamais T3 curl ID dzelzs.
Labā ziņa ir tā, vai jūs nolemjat izmēģināt jauno AIRE 360 vai izvēlēties kādu no citiem zīmola stila rīkiem, tā vietā jūs varat būt drošs, ka tas ilgs daudzus gadus.
300 USD Sephora 300 USD Amazon